Ukrajnából Budapestre fogorvoshoz

Fogászati turizmus Ukrajna, Budapest

Európa számos országa, köztük Ukrajna is, fogorvosi és dentálturisztikai célponttá vált néhány évtizede.

Mivel nyolcadik helyen áll a preferált turisztikai helyek között Európában, sokan érkeznek az országba, összekötvén az elérhető árú fogászati ellátást a látványosságok megtekintésével, a budapesti fogorvosi klinika is lehet célpont manapság.

Turizmus és fogorvos

Ukrajna számos látnivalót kínál, és felejthetetlen élményt nyújt minden utazó számára. A gyönyörű Kárpátok ölelésében meginni egy méltán híres aromájú kávét, vagy megpihenni Odessza tengerpartján a fogászati kezelések befejeztével, sokaknak vonzó alternatíva.

Az ukrán fogászati turizmus alapja a megfizethető, minőségi fogászati ellátás, melynek igénybevételét megkönnyíti a vízummentesség az Európából, Oroszországból és a FÁK országokból érkező látogatók
számára. Ezek a nyilvánvaló előnyök magyarázzák az ágazat gyors növekedését Ukrajnában.

Turizmus és szolgáltatás

A látnivalók sokasága, a turizmus csalogató ereje nagyban hozzájárult a fogászati turizmus fejlődéséhez.

Ukrajna gazdag kultúrával rendelkezik, ami meghatározó vonzerővel bír. Számos templom és kolostor, az óvárosok bája és a múzeumok sokasága tükrözi Ukrajna kulturális elhivatottságát. A Lvivi Nemzetközi
Jazz Fesztivál, a kijevi utcai ételek fesztiválja, valamint számos odesszai nyári fesztivál vonzza évről évre a turisták sokaságát.

Fogaink és az étkezés

A kulináris élvezetek kedvelői szintén megtalálják a számításukat az országban, és nem távozhatnak anélkül, hogy megkóstolták volna Krím kebabjait, az ukrán gombócot, a yushkát, a borchst vagy a sört.

Kijev gazdag öröksége és kulturális érdekességei mellett a város népszerű fogászati klinikáival és az implantológia összes bonyolult kezelésének hozzáférhetősége miatt is.

Az orvosi turizmus főleg Kijevbe összpontosul, ahol a fogorvosi szolgáltatások átlagosan 60-70% -kal olcsóbbak, mint az azonos minőségű szolgáltatások az Egyesült Királyságban vagy az Egyesült Államokban.

A klinikákon széles körű fogászati ellátást biztosítanak, kiegészítvén turisztikai szolgáltatásokkal:

  • segítséget nyújtanak szállás, transzferek, kulturális látogatások szervezésében, tolmácsok biztosításában.
  • Ukrajnában számos lehetősége van arra, hogy összekapcsolja a kikapcsolódást és az orvosi ellátást.

Az orvosi szolgáltatásokat Ukrajnában szakirányú végzettséghez kötött, képzett szakemberek nyújtják, sok orvosuk végzi tanulmányaikat, és képzéseiket az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság
egyetemein. A társadalmi-gazdasági normák, az alacsonyabb rezsiköltségek, a szabályozás és az adópolitika lehetővé teszi számukra, hogy az orvosi szolgáltatásokat relatíve olcsó árakon kínálják, amelyek így 60–70% -kal alacsonyabbak, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság árai.

Ukrajna tehát megfizethető fogászati, implantációs szolgáltatásokat kínál a külföldi látogatók számára, akik Kelet- és Nyugat-Európából érkeznek hozzájuk. A Közép- és Kelet-Európa kereszteződésén található Ukrajna vízummentességet kínál az ezekből az országokból érkező turisták számára, ezáltal elősegítve a fogászati turizmus fejlődését.

 

Fogászati turizmus Ukrajnában. Néhány további érdekes és izgalmas téma olvasóink számára: fogorvos Ukrajna árak, fogorvos Budapest 13. kerület, fogászat Budapesten, ukrajnai egészségi turizmus, fogászati turizmus Magyarország.