Ukrajna Ájfon Szim névváltoztatás okostelefon
Ő egy valódi Ájfon.

Két dilinyóst már „Ájfon Szim”-nek hívnak

Mint arról korábban írtam az egyik legnagyobb mobiltelefon forgalmazó Ukrajnában, az Allo bolthálózat, marketingakciót hirdetett, melynek lényege, hogy egy vadonatúj iPhone 7-est kap az, aki bevállalja, hogy „Ájfon Szim” azaz iPhone Hét-re változtatja a nevét hivatalosan, és ezt igazolandó bemutatja a frissen elkészült személyi igazolványát is.

Az Allo bolt Facebook oldalán már meg is jelent két szerencsés vagy szerencsétlen flótás fényképe, akik sikeresen megváltoztatták vezeték és keresztnevüket, személyiségük maradt olyan, amilyen volt.

Az egyik szerencsés, Ájfon Szim Mikolájevics, aki 1988-ban született Náhány-ban, Oroszországban, de most az ukrán társadalom lehet rá büszke, mint állampolgárra, jelenleg Cserkaszi megyében lakik.

Felröppent a hír egy másik személyről is, bizonyos Ájfon Szim Sztanyiszlavovicsról, aki 1996-os születésű és szintén Cserkasziban lakik, de az ő adatait még nem ellenőrizte az Allo.

Mielőtt elítélnénk az akcióban résztvevőket, érdemes figyelembe venni azt, hogy egy új iPhone 7-es ára Ukrajnában nagyjából 2 évnyi minimálbérnek felel meg, de egy átlagos keresettel rendelkező is egy évig kellene, hogy koplaljon, ha egy ilyen kütyüt szeretne.

Ukrajna Ájfon Szim névváltoztatás okostelefon
Ő a kis Ájfonka, de még nem biztos...