Ukrajna Kárpátalja Rahó Drahobrat Jobb Szektor Pravyj Szektor Nacionalna Policija kiborg
A rendőrség lezárta az utakat.

A Jobb Szektor Ivano Frankivszki emberei elindultak a helyszínre.
A mukachevo.net információi szerint a Jobb Szektor emberei és a "Nacionalna Polícija" rendőrei közötti konfliktus torkollt késelésbe a Drahobrat sí területen Ukrajnában, a Rahói járásban.
Az újságírók és a rendőrség információi eltérnek egymástól. A hivatalos történet szerint a "Hata Magnata" turista szállóban öt huligánt tartóztattak fel a biztonsági őrök. A huligánok a Jobb Szektor képviselői, akik verekedésbe keveredte a biztonsági őrökkel, akik azután letartóztatták őket.

Ukrajna Kárpátalja Rahó Drahobrat Jobb Szektor Pravyj Szektor Nacionalna Policija kiborg
Jobb Szektor a rendőrség előtt.


A munkavhevo.net információi szerint rendőrökkel verekedtek össze Jobb Szektorosok, akik között vannak olyanok, akik részt vettek Krím blokádjában is és olyanok is, akik a Donyecki reptért védték, őket nevezik "kiborgoknak". Ezt a verekedést fékezték meg a szálloda biztonsági őrei. A hírportál információit támasztja alá, hogy megnevezték a verekedés néhány ismert résztvevőjét: "Trizub", "Bisz", "Pedro".

Az összetűzésben négy ember sérült meg.
A Jobb Szektor kárpátaljai képviselete elhatárolódott az incidenstől, az Ivano Frankivszkiek azonban elindultak "rendet csinálni".